BondeZaidalifahDotCom: "Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"

"Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"

11:53 pm

jom baca.... keterangan lanjut di:
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html


kata-kata ucapan dr akusijebat

Salam..
Ini adalah segmen pertama dari gua (harap dapat sambutan)
tujuan gua cuma nak tambahkan kenalan+promote blog korang (tingkatkan trafik)
dan yang penting sekali ialah untuk mengeratkan silaturrahim sesama blogger :)
Pastinya ia paling mudah dan sempoi..
TIADA SYARAT KETAT DIKENAKAN
ikut suke korang la nak follow,like page ke atau tag kawan ke..
mane-manelah..tak WAJIB pun
Oklah taknak cakap banyak lagi..
Caranya..
> LETAK HEADER SENGAL GUA KAT ENTRI KORANG (linkkan ke sini)
> BUAT ENTRI RINGKAS. Tajuk: "Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"
> SIAP? Tinggalkan Link entri korang kat kotak komen entri ini.
Senaaaaang...
semua peserta gua akan letak dalam bloglist segmen ini selama 2 bulan
(01/04/2012 - 31/05/2012)
tarikh tutup 31/03/2012) jam 11:59 mlm.
wassalam..


bonde pon
j-o-i-n
 like like like like.....
j-a-n-g-a-n
l-u-p-a
b-l-o-g-l-i-s-t
b-l-o-g
b-o-n-d-e


Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. salam.. t.kasih join segmen jebat.
    link peserta akan di update dari masa ke semasa (sila chek)
    bloglist plak akan bmula 01/04
    selamat berblogging :)

    ReplyDelete
  2. hai saya juga dari segmen bersama Jebat,,done follow awak..

    ReplyDelete
  3. singgh dari segmen yg sama...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    ReplyDelete
  4. aslmkum...dari segmen yg sama..salam kenal *__*

    ReplyDelete
  5. singgah n follow sini :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    ReplyDelete
  6. TQ PADA YG DAH JOIN N FOLLOW BLOG BONDE! TP ADA SEDIKIT HAIRAN NAPE FOLLOWER X BERTAMBAH YE ? ? ?

    HELP! HELP!HELP!

    ReplyDelete
  7. Jom join Hanif Blog Bloglist
    Hanif blog bloglist
    Salam kenal….dan I follow sekali
    Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
    Entri anda juga akan dilink ke bloglist

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum kak. lana singgah dari segmen jebat. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg same..:))

    ReplyDelete
  10. Singgah sebentar dikala hujung turun : http://eracyberteknologi.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan bonda...:) Nuna nak follow..tp x nampak button follow laa..nape ye...

    ReplyDelete
  12. singgah dr segmen yg sama...meh singgah blog sy :)

    http://belogdaku.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-mei-bersama-jebat.html#axzz1qSnvpLWO

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...
    mana yg dah singgah jgn lupa tau...
    diulangi jgn lupa follow blog bonde
    tq....

    ada hadiah misteri untuk follower ke 100 hu hu hu

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yg sma..bru brkesempatan BW..jmputlah dtg mnjenguk jenguk blog stahun jagung icum ^^


    http://icumm-icum.blogspot.com

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN