BondeZaidalifahDotCom: SIMPULAN BAHASA : PENING LALAT....

SIMPULAN BAHASA : PENING LALAT....

10:13 pm

jom baca....

~ SEBELUM TU KITA VIEW MCM MANA KEADAAN LALAT TIME PENING!!!!!
"LALAT PENING SIAP TERBALIK LAGI HUA HUA HUA"


PENING LALAT

MAKNA :

"Berasa Pening Yang Sedikit"

CONTOH AYAT:

Kepala bonde hari ini "pening lalat" apabila terdedah kepada cuaca panas
di Karnival WOW yang berlangsung di Putrajaya semalam.


Ini memang kisah benar.... mungkin disebabkan cuaca panas,
letih berjalan ataupun kurang tidur.... bonde x keluar rumah pun hari ni. . .
buat kerja pun macam nak - x nak jew..... ye la kalau kepala yg sakit"
 nak buka mata pun rasa nak pitam jew!!!!
ptg td bonde baru teringat nak minum air 100 +....
Alhamdulillah setelah minum air 100+ sebanyak 1 tin....
 tenaga yg hilang dapat dipulihkan kembali....
 Alhamdulillah sudah kembali cergas.....
boleh lah jalankan tugas seperti biasa....
100 +


Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN