BondeZaidalifahDotCom: Habuan Untuk 4 Ekor Toman Belaan ......

Habuan Untuk 4 Ekor Toman Belaan ......

8:00 am

jom baca....

Khamis ptg ayah nak berangkat ke Indonesia.... Wah kapan mau pulang nie....Ayah.... nnt bonde kagen sama kamu ayah... he he he nak jd indon la pulak........

Jd...kerja2 untuk memberi toman makan jatuh kpd bonde..... setle la... nnt beli je ank ikan kat kedai ikan tu.... RM 1.00 ada 15 ekor cukup la..... kami bg toman makan 2 kali sehari.... tu pun npk dah toman tu, da membesar bagai johan.... x minum milo tp makan ank ikan je....he he he buat lawak pulaks....

Balik dr opis bonde terus je ke kedai ikan tu....

Bonde : Abg...kasi anak ikan RM 1.00.....

Abg Kedai : x de stok la...

Bonde : emmmmmm udang ada

Abg Kedai : x de stok la...

Bonde :  sambil pk2...ulat ada x...

Abg Kedai :Ada 15 ekor RM 1

Bonde: bole  la tgk dia nak mkn x... hu hu hu mati la si toman tu selama ayah x ada hu hu hu

sampai kat umah ape bonde buat..... jom tgk.......


Tengok la tu...toman tu pusing2 dlm akurium...
(toman tu kelaparan la tu hu hu hu)



Ha nie la ulat tu...
RM 1 = 15 ekor



Ala toman ni x selera la nak makan ulat tu.... rugi RM 1....
sok x payah beli ulat tuk toman...

Mati da ulat2 tu....
Toman x mau mkn la.....












Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN