BondeZaidalifahDotCom: Ahad D'Jusco Seremban....

Ahad D'Jusco Seremban....

2:20 am

jom baca....

Disebabkan appoiment dgn ..... L.W.M cancel....kami ambil keputusan cuci mata jer kat JJ nie...(bole ker cuci mata je he he he....)..... Disebabkan mata L.W.M nie berhadapan dgn... MPH book store.... apa lagi kaki laju je melangkah ke arah MPH tu.....

Lama jugalah dok baca sinopsis novel  yang ada..... ayah pun dah 2-3 kali tanya x abis lg ker???? ishhhhhh saba ayah bonde lama2 kat area novel nie.... fhm2 jer la mestila nak beli & ada novel yg bonde carik x dpt lagi..... sabar...sabar.....

last2 bonde ambik 1 novel mcm cerita MAID tp tajuk dia TUAN RUMAH PEMBANTU RUMAH penulis ORKID EDYLIYNE cerita dia mcm best jer.... he he he....

ayah & bonde dlm MPH.... sempat lg pose he he he


kagum dengan buku Stamps nie....mcm2 stamps ada kat dalam buku ini...semuanya luar negara punya..... suatu hari nnt bonde tunjukan stamp2 yg bonde ada..... cuma belum kesempatan untuk susun cantik dlm buku... he he he...

nampak x buku ape tu????  buku tu la yng bonde nak rembat nnt.

 
pebelanjaan utk kali nie RM 52.30

lain2 buku yg dibeli


  

nie la novel terbaru bonde....


Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN