BondeZaidalifahDotCom: yang belum dibaca.......

yang belum dibaca.......

10:27 am

ada masa bonde akan baca...... cara bonde baca..... bila agak bosan jalan cerita @ atau citer novel tu agak slow.... bonde stop... bonde baca citer lain....sok2 sambung citer tu balik.... ishhhhhh ishhhhhh beli punye beli ada 20 novel yg belum abis dibaca tamak betul bonde ni kan...nak pijam bole.... tp bonde ada kenekan syarat iaitu :

1- pastikan bonde dah baca dulu buku tu....
2-Jaga buku bonde baik-baik

bukan apa kita baca cermat jer nak wat koleksi kan...... sekali dah sampai kat kita dah macam belacan hu hu hu...serik nak bg pijam kat org yg macam tu  ... tp ada masa bonde pasti baca....
jom preview novel-novel tu...........



nie baru baca ....  novel asmah.... dia pinjamkan

tgh baca.... kau milik ku.... buku2 terbitan kakinovel


tgh baca masih setia dan uda & dara....terbitan alaf 21


Kaki novel






Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN