BondeZaidalifahDotCom: KEDAI TQ FLORIST @ NILAI 3

KEDAI TQ FLORIST @ NILAI 3

6:00 pm





jom baca....

Bonde sempat beli 2 set jer...
maklumla masa itu emas....kami shoping bunga nie pun time dah nak raya...
pd 28 Ogos ....... tgk umah kosong je x der bunga2an.... jd kami saje la nak dok hias2.... nampak ceria....
gambar x berapa banyak.... masa kat dalam  kedai tu pun x ambik gambar...sebab.....panas ..                       
dah la time puasa....... penat mengemas rumah pun lom hilang lg.... dah Ayah ajak shoping bunga....
pas tu x der yg pekenan..... dengan harga nya yg boleh tahan mahal..... jd kami pilih yg simple jer ........

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN