BondeZaidalifahDotCom: 2011

kembali ke sekolah. . .

8:48 am

hati ku milik mu

10:18 pm

BEN ASHAARI: Gambar wang kertas Malaysia dan duit syiling Malaysia siri ke-3

3:10 pm

he he he ayah mkn nasi set tgh hari. . .

10:08 pm

fatin nasi grg cina x mo sayur. . .

10:06 pm

apple jus bonde punye

10:04 pm

tom yam seafood. . bonde punye

10:03 pm

Cendol pulut. . .

10:02 pm

Ayah Birthday @ SAS Ayam kampung

10:02 pm

9:56 pm

9:56 pm

fatin d'Ikea

9:54 pm
Novel

SUNGGUH AKU MENGERTI-AMISHA DANIA

9:51 pm

IKEA mutiara damansara

2:24 pm

Pink Purple. .

7:56 pm

thank-Q

7:54 pm

untuk kamu lirik dlm ombak rindu. . .

1:16 pm

"ombak rindu. . ."

1:05 pm

12:19 am

12:18 am

12:18 am

12:17 am
JJCM FAMILY

CHOP & STEAK @ kg baru kl

12:17 am

Ombak rindu wow!!!!

5:28 pm

Hari ni hari Asyura. . . Selamat berpuasa. . .

9:03 am

Puasa 9-10 Muharram

3:21 pm

11:51 pm

1 Disember

11:51 pm

BERDUA BERSATU-FORTEEN

1:54 am

Seharian Letih Lesu Lesi

10:48 pm
INFO

Port Mancing tu kat sini,

10:52 am

Depavali Opis Cantek x. . .

8:43 am

4:46 pm
POT PET POT PET BONDE.

JGN PANDANG BELAKANG CONGKAK..

4:46 pm

nasi kandar line clear

5:06 pm

3:42 pm

3:41 pm

fatin naik train

3:41 pm

npk x ada apa tu

12:55 pm

blue butterfly

12:54 pm

12:54 pm

12:53 pm

1:30 am
INFO

11.11.11

12:52 pm

Ella Nuri

11:28 am

Pulau Pinang Apa Yang Menarik...

9:25 am
INFO

Sape tau Main Congkak....Jom training...

2:06 pm
INFO

Dok baca blog....

12:15 pm

6:45 pm

best la window shoping kat sini. . .

6:39 pm

bersama org kuning

6:37 pm

angan2 nak beli

6:36 pm

jalan2 d Sunway

6:34 pm
TRY BAKING ATAU BIKIN

daging korban. tulang beli kat pasar. . . jd sop. . . hirupan.

6:32 pm

makan

7:06 pm

sabtu jln jln d sunway

6:42 pm
INFO

Taklimat SPR

8:30 am
Info Agama

Al- Fatihah...Untuk Arwah Ibu Mentuaku

11:36 am
Story Mory....Bonde

Selera Nak Makan Sop .....

11:23 am

Kecantikan Seorang Wanita ~ Up To Mu

11:25 pm

Pasangan Kantoi Dlm CCTV Bercium Dan Meraba Di Dalam Lif ~ Up To Mu

11:07 pm
Novel

Bonde Beli Buku.....

9:57 pm

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN